Mar
11
2014

Uttråkad på köket

Jag tycker att man kan bli lite väl uttråkad på sitt hem där emellanåt. Då är det dock en chans för en att göra någonting nytt och vara lite kreativ. I helgen så började jag faktiskt att renovera kök och det har varit väldigt roligt. Sådant kan ju lätt bli en börda och någonting jobbigt som måste göras men nu när jag har haft ordentligt med tid och så så har jag kunnat njuta av det riktigt ordentligt och det känns hur bra som helst. Det är verkligen kul att kunna jobba kreativt med något som kommer kunna hålla en lång stund, i alla fall tills jag blir uttråkad igen på det. Men jag skulle nog säga att jag antagligen kommer att bli uttråkad på sovrummet eller badrummet långt före jag blir uttråkad på köket igen. Just nu är det i alla fall bara roligt att hålla på.

Leave a Reply